O nama

 

Inreco doo je osnovan 2019. godine uz podršku investitora iz Mađarske i Danske, sa primarnom namerom upoznavanja i promovisanja ekološki prihvatljivih tehnologija koje su već deo prakse u Evropskoj Uniji. Kroz podršku kompanija koje su već decenijama na Evropskom tržištu i kroz posvećenost radu, Inreco je već zauzeo svoje mesto na tržištu rehabilitacije puteva i stabilizacije tla. Deo je Inreco Grupe sa departmanima operative u Danskoj, Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Rumuniji, Nemačkoj i Hrvatskoj.

Od osnivanja, Inreco je posvećen principima održivog razvoja i primeni tehnologija koje čuvaju životnu sredinu.

Svojim klijentima nudimo usluge standardnog i specijalizovanog građevinarstva. Ipak, naše primarne delatnosti u poslovanju su popravka, sanacija i rekonstrukcija postojećih puteva pomoću tehnologija Hladnog recikliranja.

Tehnologija stabilizacije koju nudimo našim klijentima ima primenu na gradilištima koja nemaju dovoljnu nosivost podtla konstrukcije. Naša tehnologija može unaprediti mehaničke karakteristike sa usitnjenim i hemijskim aditivima. Stabilizacija je izrazito vremenski i ekonomski isplativa u poređenju sa metodom zamene tla, iz čega proizilazi povećana potražnja na gradilištima poput izgradnje puteva i železnica, novih infrastrukturnih objekata, tržnih centara i parkirališta.

Hladno struganje je jedna od najvažnijih tehnologija u našem poslovnom portfoliju. Naše mašine za struganje su deo najvišeg standarda mašina koje proizvodi Wirtgen.

Sa našom Impakt tehnologijom sposobni smo za izvođenje poslova lomljenja i rušenja sa visokom produktivnošću. Ova moćna tehnologija je takođe sposobna za poslove sabijanja zemljišta.

GODINA OSNIVANJA

ZEMALJA

Zatražite ponudu

Inreco TIM

Hugó Bőkúti

Generalni direktor
e-mail: bokuti.hugo@inreco.hu, inreco@inreco.rs

 

Tóth Péter Bálint

Menadžer za razvoj poslovanja

email: toth.peter@inreco.hu

 

Bojan Matić

Konsultant

e-mail: bojan.matich@gmail.com

 

Marko Tadić

Rukovodilac gradilišta

e-mail: marko.tadic@inreco.rs